Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här står jag

Här är jag
Här står jag nu
Jag frågar dig, hur tänker du?
Det visar sig att du aldrig bjudit
en tanke dansa vals
du har aldrig tänkt något alls
Om jag väckt en känslan att dela
hade jag gläds åt att få visa dig
Allt det där du missat
Men du står för långt ifrån mig
Jag sträcker ut min hand
Låt mig visa dig
Hur du klipper gamla band
Men du är utom räckhåll
Avgrund sträcker sig emellan oss
Du skulle aldrig hoppa
och jag
jag skulle aldrig falla för dig




Fri vers (Fri form) av isvind
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-15 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isvind
isvind