Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

11/8: Limerick till Susanna

 

I glädjekvarterens Havanna
gick långt ifrån kyska Susanna.
På nå'n ynka minut
skulle akten ta slut.
Nåja, fem för de mer samvetsgranna.

 

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-11 23:43

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
hmrfp
2014-08-13

  lodjuret/seglare VIP
Inte illa alls ens för den
vilkens penna liksom alla för en
låter sig medelst orden bevekas
liksom av läsarens blickar smekas
tvinga sig skriva just för sin vän
2014-08-12
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP