Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CLOWNENS MASK

Sorgligt !  men bakom clownens glada mask,
döljer sig ett annat ansikte,som publiken ald-
rig kunnat ana.




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-12 14:49



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
ja,en del bär "BURKA"
2014-08-12

  Maj-Lis VIP
Det är inte bara clownen som bär mask..vi bär den nog lite till mans
2014-08-12

    Dan Myrbeck
Stämmer nog ofta!
2014-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP