Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POLITIKENS PEDOFILER

I England är  det  riskabellt  inneha en dator,
helst om man  är politiker och står i konkurr-
ens inför en  valomgång till parlamentet, det
är så lätt, det är bara att beslagta politikerns
computer, ladda  ner  barnporrbilder och an-
hålla politikern för brottet, detta  förfarande
är ofta satt i system för att  få  bort  personer
som av en  eller  annan  anledning  utgör  ett
slags hot,men de hoten håller man noga tyst
om, för det kan också  vara  så  att  en person
råkat se eller höra något  han/hon inte borde,
och såväl i politiken som i skilsmässor använ-
ds de smutsigaste och giftigaste vapnen.
                                      *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-13 05:24



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Och Dominique Strauss-Kahn.
2014-08-13

  KattenKin VIP
Ja ja, självklart.
2014-08-13

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
javisst ! eller varför inte "snedvridna vinkeln" accosierade lite åt Julian Assange-fallet
2014-08-13

  KattenKin VIP
Intressant, jag har missat den vinkeln fast den är så uppenbar. Kan kanske liknas vid döda vinkeln.
2014-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP