Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEPRESSION ÄR INTE PSYKISK SJUKDOM

En  depression  är  ingen  psykisk  sjukdom,
utan  ett  friskhetstecken  på  reaktion av en
obehaglig   eller  oangenäm   händelse,  men
kan också vara en sund  reaktion  på allt ont
som sker i världen, detta  tillstånd  kan  inte
och ska inte botas, för då finns  risk att man
hamnar  i  ett   psykotiskt  vanföreställnings-
symptom, där verkligheten ter sig  annorlun-
da än den är, och det är ju klassat  som psyk-
isk sjukdom,det enda som hjälper är att låta
det verka ut, vilket  på  sikt härdar, men  det
mest effektiva vore att göra världen  lite god-
are  människor  emellan, och där har politik-
erna ett stort ansvar, för  psykiatrikerna  har
mänskligheten  för  länge  sedan  tappat  allt
förtroende för.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-13 14:55



Bookmark and Share


  Federico Romano
Där sa du nåt, kanske det stämmer..
2014-08-14

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Allmänheten är en klump hjärncell utan egen tankeverksamhet,dit ska man akta sig för att gå.vampyrer.
2014-08-13

  Ponkla
Håller med, bra skrivet!
Skrev en tolkning på depression med förut:

Depression är ett stadie, där du utsätts för din syn på ditt ego som inte är tillräcklig för framtiden.
Som leder till rädslan för allmänhetens begär.


2014-08-13

    Jag är fan större än Sartre
Viktig och mycket bra text!
2014-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP