Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utkast till enaktare Personer : Far och son


FORSKAREN

Men tänk att du inte kan  ta dig  i  kragen  å gå ut
å söka ett jobb,nu har du sutte här  instängd  med
fördragna gardiner i tre vecker å int ens gått utan-
för dörrn,va äre me dä ? ä du sjuk ?

-ja håller på med  att  kartlägga och sammanställa
den slutgilltiga  forskningen  rörande människans
psyke.

Åhåja ! nu förstår ja, att  du  blive  spritt  språngan-
des galen,och ju mer du gräv i sånt där desto tokig-
are kom du å bli,snart så känn ingen igen dä.

-ja vill bara göra en insats till att hjälpa människan
lära känna sig själv.

Du äääääääär galen,ha du börja knarka ? ä du full ?
ja tro själve fan fluge i huvve på dä, de ä väll ingen
djävel som  skulle  stå  ut  me å lära känna sig själv...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-14 21:31



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
...verkar som kommentarerna spårar ur här å där trasslar in sig i en spretig djungel av tycken,åsikter yttranden infall och osammanhängande utfall där den huvudsakliga andefrågan står obesvarad kvar där ni lämnade den
2014-08-15

  gunnnar nylund VIP
Fasingen... om vågen väger jämnt...
är man en nolla då????? En Svensson!
2014-08-14

  KattenKin VIP
Jag tror att man har en uppfattning om vem man vill vara, vad man vill stå för, jag menar när man haft några år på sig så borde man fått lite bitar att klaffa, så det är nog när det gör det som man känner igen sig.

Intressant text här, lycka till med fortsättningen!
2014-08-14

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Mmmjo..de går no till så att man erkänner sin mindre lyckade sida och konfronterar den med den lyckade,väger för och nackdelar på guldvåg och räknar ut behållningen.
2014-08-14

  gunnnar nylund VIP
Det påstås att man känner igen sig
själv i andra... men att känna igen sig
själv i själv... hur fasen gör man då??
2014-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP