Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

15/8: Limerick till Stella och Estelle

 

Estelle har sitt hem i Järfälla
där hon delar allt med sin Stella,
en goding från Färna
med vilken hon gärna
utmanar det "konventionella".




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-14 23:42

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag såg de på tåget stinna
som tycktes ha allt att vinna
hon hela resan kysste sin kille
som hade hon på honom dille
såg då de klev av båda var kvinna
2014-08-15
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP