Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag läste

Och jag läste ett fint typsnitt.
Pappret var bra skuret.




Fri vers av absintum
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-16 23:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det här var förbanne mig det finaste jag läst sen jag konfirmerade mig
2014-08-17
  > Nästa text
< Föregående

absintum
absintum