Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har bestämd mig på vem skall rösta

Om det blir inte dem gröna,

då blir, ingen annan färg.

Miljöpartiet vill:

•                    investera i kollektivtrafik, moderna bostäder och förnybar energi,

•                    minska regelkrånglet för företagen,

•                    att småföretagen ska kunna anställa billigare,

•                    Satsa på gröna innovationer och modernisera industrin.

”Mot regeringens passivitet ställer Miljöpartiet konkreta förslag för fler jobb, ökad kvalitet i skolan och klimatansvar.”

 

http://www.mp.se/politik/nya-jobb

 

 




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 264 gånger
Publicerad 2017-05-21 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP