Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland vill jag nästan stanna här...


Oxblodsklädsel och det blanka svarta

Gammal kärlek
ny kropp
hans biceps har svällt sen sist
som mätta ormar
feta och stumma
under ett tunt lager hud

vi sitter i hans Porsche på Avenyn
”det här ger fel signaler, men jag är ingen brat”
eller hur

trivs som alltid i hans sällskap
i hans skratt
vi minns samma folköl, samma park
samma valborg den där våren

”jag skulle gärna kyssa dig, men min tjej…”
eller hur

och som om
- varför tror alla män
att de får ligga med mig?

jag hade glömt den här stans ”nu”
jag trivs i det trots allt
trivs i en Porsche på Avenyn

också jag har vuxit några centimeter
sen sist




Fri vers av Lou
Läst 377 gånger
Publicerad 2006-04-01 00:31



Bookmark and Share


  Julia B
Fint tycker jag, mycket fint :)
2006-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Lou
Lou