Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Augusti. Gunwale


Kritik på en text (1144) - rick




Om texten jag just nog tycker
litet lågt den ligg och trycker
mera fisk än fågel eller mitt emellan
en lek vi väl numera leker sällan
såsom gammal går på krycker'




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 252 gånger
Publicerad 2014-08-22 12:03



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Arbete på Augusti pågår.
2014-08-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP