Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

plötsligt

Plötsligt tog hans liv slut
han sjönk bara under ytan och försvannin i mörkret
han blundade hårt och släppte bara taget
det var så han lämnade denna jord
han lämnade alla sina plågor efter sig och flög till änglarnas land




Fri vers av Tina VIP
Läst 323 gånger
Publicerad 2004-08-30 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina VIP