Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

24/8: Limerick till Bartolomeus

 

När Bartolomeus i Viken
trots envishet inte får kiken
på naket i sanden
vid Kattegattstranden
han känner sig  fånigt besviken.




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-23 23:06

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra och lite kul t.o.m men:

"han brukar bli våldsamt besviken"

jag tycker:

brukar han bli våldsamt besviken.

har en bättre rytm vid läsning.


kanske finns regler för limerickar och om det är så, bryt dem.
2014-08-23
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP