Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara jag som skrev av mig litet ångest. Hoppas ingen tar illa vid av finskat.


Toivon puutarha


Istutan siemeniä.
pienen pieniä siemeniä.

Haen ne syvältä mielen metsän.
Valitsen parhaat, pyrin ja yritän.

Istutan siemeniä.
Epätoivon erämaahan pienen pieniä siemeniä.

Kastelen ne vedellä jonka sydämmeni merestä kannan.
Oljin ne mieleni metsän risuilla ja syksyn lehdet niille annan.

Istutan siemeniä.
Niin kauan kuin loistaa rakkauden valo, istutan siemeniä.

Toivon puutarhaan pienen pieniä siemeniä.




Övriga genrer av Irine Kojan
Läst 162 gånger
Publicerad 2014-08-25 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irine Kojan