Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Det som kärleken ser. Uljo.


Kritik på en text (1165) - rick




Jo, när du är i ditt esse så
får orden och känslorna gå
på promenad i läsarsinnet
och ord vi hålla vill i minnet
om igen vill jag läsa dig, nå




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-28 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP