Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVETS EVIGA BOK ELLER LIVET SOM ODÖDLIG

Livet pågår  ständigt  i  alla  slags former
och skepnader, de virvlar runt i ett oänd-
ligt  universum  av  evigheters  evigheter,
där döden är ett spöke som inte existerar
annat än  i  det ett liv byter skepnad i sin
reinkarnerande  metamorfos, när  döden
vänder blad i livets eviga bok.
                                   *




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-01 16:41



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Elegant formulerat om livets olika
skiftningar! Applåd!
2014-09-01

  KattenKin VIP
Fint, gillar stilen. Och budskapet förstås.
2014-09-01

  Oscar E Quinn
Bra skrivet!
2014-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP