Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droppe

Jag är en droppe som faller
fallet är min tid.
Marken min existenspunkts ände
döden står fast
bara farten utgör längden av liv.

Jaget i dropp form ensamt,
men i en fallande kanon med tusende likar
som ska splittras till en yta av det samma.

Projektionen av världen på min yta är min essens
mitt enda bidrag till världen var min korta existens




Fri vers av Bernhard
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-02 20:36



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Gillar tanken i den här...
2014-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Bernhard