Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utkast


SANNINGENS OFFER

En av de största  anleningarna  till  människans
bestående världsliga problem är att ingen vågar
lyssna på den som inte kan ljuga,och alltid säger
sanningen,  dessutom  brukar  sådana  personer
tvångsomhändertas till psyket, utsättas för polit-
iska  intriger eller lönnmördas. Den  civiliserade
världen  styrs av en kriminell elit vilken  verifier-
as utifrån en kriminalantropologisk historik,och
skulle vi alla  ställas  inför  en  högre  domstol så
åkte vi i buren  allihop, men  frågan  är vem som
ska vakta väktarna ? sanningens 1:a offer är lögn-
en och tvärtom.
                                           *




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-03 17:52



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ja ! men inte fan blir det jag,för jag ska ljuga så dom tror att det är sant,he ! he ! he !
2014-09-03

  KattenKin VIP
You nailed it! Bravo, nån måste ta på sig och säga sanningen också!
2014-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP