Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

promenad

Ordens mening sviker som ett räcke som sviktar.
Jag tar mig ut genvägen i tystnad
under viadukten
av ord.

Vattenpölar speglar bokstävernas baksida.
Jag sväljer deras inandning.
Innan de fått liv.
Däruppe faller någon handlöst.




Övriga genrer av Sorl
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-03 23:05



Bookmark and Share


    jordmatt
Om vattenpölar ligger på marken flyter bokstäverna i luften ovanför med framsidan upp, om de svävar i ögonhöjd så ser man bara kanten.
Det blev det här jag började tänka på.
Jag gillade dikten.
2014-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Sorl