Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår sort

Vår sort känner igen varandra. Blir allvarligt lyckliga, tränger genom till den andras låga. Ler forcerat samtal över bord och snurrar någonting vi utforskar i våra händer. Är beredda på att dö för livet är så självklart på en brant. Vet den andra vet. Och att inga andra. Gråter för att allt är heligt och att ingen annan ser. Oss tränga igenom.




Övriga genrer av Sorl
Läst 164 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-03 23:35



Bookmark and Share


    jordmatt
Dikten framstår romantisk, där det inre landskapet är minst lika viktig som, eller viktigare än det yttre.
2014-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Sorl