Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JÄMLIKHETSRIKET

Att dömma av det  kollektiva  beteende-
mönstret bland  invånarna i jämlikhets-
hetsriket,skulle man kunna tro att myn-
digheterna styr dom via fjärrkontroll.
                                  *




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-04 04:00



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Normal : Naturlighet
Onaturlig: Onormal
2014-09-04

  Ponkla
Som att beskriva ordet "normal", vem är det man jämför med?
2014-09-04

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ah ! du menar "hjärntvättsmedelspropaganda"
2014-09-04

  KattenKin VIP
Det gör de nog också via tv(ättmedelspropagandan).
2014-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP