Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAMHÄLLET ÄR KRIMINELLT XXX

Som medborgare och medbrottsling  till upp-
rätthållande av ett orättvist samhälle, tar  de
flesta tillfället i akt, att  på  ohederliga  vägar
tillskansa sig det deras  ambitioner  sträcker
sig efter,som tjuv,slav,offer eller bödel,åklag-
are och domare,allt i ett,där hörnstenarna är
fängelser, bårhus, sjukhus  och  dårhus.  Lev-
nadsomkostnaderna  är  krävande,  familjen
går före allt  och  barnens  utbildning  kostar,
så lite korrupta mutor hör alltid till,för köpta
betyg och en första plats i bostadskön......
                                     *




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-04 22:38



Bookmark and Share


  mare VIP
Sanningens text!
2014-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP