Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HANTERAS VARSAMT





Bandet
som förenade dem
slets sönder


Knöts ihop


Knuten skaver




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 506 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2014-09-05 08:11



Bookmark and Share


    maija tuori

Bravo !
2014-10-27

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra beskrivning av en kanske jobbig situation...
2014-09-08

  KattenKin VIP
Oj så fint skrivet!
2014-09-07

    ej medlem längre
han vill knyta
det vill inte jag
just därför
att jag vet det skulle skava
ordentligt
2014-09-07

  Valter Örn VIP
Perfelt beskrivet! Genom att det ändå finns starka band som förenar i den där knuten; så skaver knuten!
2014-09-06

  Angel of love
Stark och mycket bra text.
2014-09-06

  bittemi VIP
Så bra formulerat!
2014-09-06

    Om
Snyggt!
2014-09-06

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2014-09-06

    Dan Myrbeck
Mycket klok liknelse!
2014-09-05

  Anya VIP
Jaa det här med att laga saker är komplicerat. Vissa knyter knutar andra tar till silvertejp. Går det att laga något så att det blir helt, nytt, fräscht...som det en gång var? Bra text som väcker tankar.
2014-09-05

  Connie
Stark berörande, gud vad man känner igen sig i det här!
2014-09-05

  Per "Läsaren" Sörqvist
bokmärke
2014-09-05

  Lehva VIP
En mycket stark text...mina föräldrars äktenskap.
2014-09-05

    ej medlem längre
Så kan det vara, man knyter band än en gång, med kanske mer förståelse och tillit, om det nu går.
2014-09-05

    ej medlem längre
Det är svårt att lägga somligt bakom sig...det skaver gärna.
2014-09-05

    Nafisa
Vackert
2014-09-05

  louisegirl
Åh vad bra formulerat och skrivet
om en jobbig tvåsamhet..

APPLÅD!
2014-09-05

  Maj-Lis VIP
Svårt att få det skavfritt
2014-09-05

  Lars Hedlin
JA ibland blir det bara så...
2014-09-05

  Palett
Du är en mästare i att formulera bilder ur livet !
2014-09-05

    ej medlem längre
Så mycket sagt på så få ord. Den här tog mitt hjärta till sig direkt.
2014-09-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Allt kan inte lagas helt. Ärr, om än osynliga finns kvar. Mycket ryms i din fåordiga text.
2014-09-05

    ej medlem längre
Det blir nog aldrig detsamma om det gått snett en gång.
Sorgligt!
2014-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP