Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRO OCH VETA

Den som" tror" på allt,"vet" ingenting,
och den som " vet"  allting," tror" inte
på  någonting, men  den  som  varken
tror eller vet är en fri spirit.




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-09 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP