Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är bara honmyggan som sticks för att suga blod då hon behöver det för sin fortplantning


Osämjan mellan färgblock.

 

Sverige erkänner inte att det fanns en invasion av myggor i sommar.

 Är det omoraliskt ursäkt för att rättfärdiga sin oförmåga att försvara sig?

 

 Inget får gå fel före valet,

 

Det är höstvinter från och med nu.

Ångrar bara när det är försent... till våren.




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-10 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP