Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ja

 

 

så tickar tid

 

i tystnaden

detta nu

 

som strax blir då

genom fönsterglaset

din vandring i min tanke

runt mitt hjärta

 

vilande en stund




Fri vers av in effigie VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-11 10:10



Bookmark and Share


  Minkki VIP
vacker musik till en skön text - men varför bryts musiken hela tiden? Min dators eller filens fel?
2014-09-17

  Angel of love
Väldigt ömt och fint.
2014-09-11
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP