Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utkast


DEN RELIGIÖSA DUBBELMORALEN

I  begynnelsen  var  Africa  som  enbart  befolkades
av en  massa  svartskallar, till  den  dag  en vitskalle
kom och skulle  kristna dem att  avla  barn  med en
vitskalle, vitskallen  korsfästes därefter, som tog på
sig deras synder  för att de inlät sig ingjuta sitt blod
med en vitskalle.  Som  kranium  är  vi alla vita död-
skallar,likriktat likvärdiga och dödstråkiga,tänk om
vi  aldrig  fått  lyssna  till  Chuck Berry ,en  fruktans-
värd tanke.




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-11 14:09



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så sant som det är sagt!
2014-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP