Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med ryggen mot havet

Allt kan bli främmande
och jag är den som måste
hålla det tryggt.

Vinden lägger havets salt
i sår hos grånande staket
som böjer rygg för himlen.

I strandens långsammare tid
faller tunna glesa bräder,
böjs men höjs igen höga gräs.

Någonstans fanns en grind
och jag är den som måste
hålla den öppen.




Övriga genrer av Sorl
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-11 21:43



Bookmark and Share


    jordmatt
dikten går rätt in
med rikt språk och

2014-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Sorl