Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstnärer

Vi är alla konstnärer,
målar bilder av våra liv
Kalkerade av arketyperna vi sätt
Penseldragen efter originalen,
jagar deras genuinitet.

Så målar jag mig själv,
läger en förgrund av klipor och hav
Sätter en pipa som rekvisita i munnen,
låter röken blåsa igenom mina lungor
och in över ön.
Det är en vacker bild
och den är jag

Jag blir min egen tavla
mitt liv en bit av ett konstverk
i tusental akter och motiv




Fri vers av Bernhard
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-11 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bernhard