Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hydrologik

I det lilla sjuder det av så mycket liv
att de stora frågorna tappar sin proportioner

De skickas på remiss till livets slutskede

Svaren står små i lösningarnas tid
det inre kan vänta,
när vi kan göra underverk utanpå

Vi är denna världens herrar
men inom oss bor naturkrafter
som vi inte kan förmå

Längs kinder rinner tårar
som formar bäckar, floder
och snart oceaner

Varje droppe är också en tår




Fri vers av Bernhard
Läst 123 gånger
Publicerad 2014-09-11 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bernhard