Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskapens geografi




Allt blir logiskt när jag pratar med dig
mina dödsryckningar slätas ut
utan Botoxinjektioner


Som om jag låg på rygg och fiskade
med ett leende ritat på magen
och ångbåtens stilla stånkande
får det givna halmstråt att vibrera


Två ensamma kartdelar
har kluckat omkring
som flaskpost bland
tusentals buteljer


På vart sitt håll
har vi gråtit floder
omgivna av flöten
som guppat så smått


Med korslagda ben
läser jag dina ögon
nu äntligen
är jag komplett







Fri vers av Lady Macbeth
Läst 238 gånger
Publicerad 2006-04-02 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Macbeth