Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortsättning på "Sysselsättningstips för den sysslolöse"2001-09-08 samt " Mera sysselsättningstips för den sysslolöse" 2014-01-04


KONSTEN ATT ARRANGERA MENINGSLÖSA KURSER

Vissa lär sig av andras misstag och undviker
att göra samma misstag, därför gör de hellre 
sina egna misstag. Konsten  att omvända ett
misstag till en triumf  är  att undervisa i hur
man undgår  att begå  ett  misstag, rättar till
det och arrangera kurser,föreläsningar samt  
ge ut handböcker osv, alltmedan  man begår
misstag  för  att  kunna fortsätta  sina kurser
och föreläsningar och  få  uppslag  att skriva
om, man  skulle  tom  kunna  skriva en hand-
bok i själva  "Konsten att begå misstag" som
motvikt.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-13 16:39



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Kanske nåt för FAS-3 som omväxling, den där konsten bör utrotas eller komma ner på gräsrotsnivå.
2014-09-13

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Där fick du in en fullträff.
2014-09-13

  Ponkla
Haha! Låter som politikers tänkande och valmanifest.
2014-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP