Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillägnad IT



Fjärilsvingarna
berör ännu okyssta
knoppar i all sann
kärlek rinner daggen till
när kronbladen öppnar sig




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-15 19:29



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
mycket
vacker
2014-09-20

  i af apa
oy, vad fint...
2014-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP