Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fråga till min katt


Varför är det bara
vissa möss
som duger?
De som smakar levande
fast de aldrig ens varit döda




Fri vers av Lady Macbeth
Läst 387 gånger
Publicerad 2006-04-02 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Macbeth