Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maktvakuum i Sverige – vem styr nu landet?


Budget?

Till vad ska vi ha en budget?
  När är det så i samtliga fall,

Endast djävulen vet var skattepengar går till!




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-16 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP