Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mattpiskaren har lovat att ställa upp för första gången i år med att erbjuda sina tjänster till hugade spekulanter, kverulanter och även kleptomaner. Vilket inte är något att skratta åt. Mer matta åt Folke!


Senaste onytt



Valet i Skarunda har inte ägt rum
vilket inte alls, trots envisa rykten,
beror på en tågurspårning under
ett fackeltågs resande av en falsk
midsommarstång i juli i år. Vilket
kunnat avslöjas först nu i dagarna.

*

Den stundande karnevalen i Uppsala
kommer att få konkurrens av en
karneval i Nedsala, universitetsorten
med stort O. Vissa affärsintressen har
lovat att låta bli att investera i själva
folkfesten och istället ägna sig åt
kontroversiell välgörenhet, oorganiserad
kriminalitet samt återvinning av vägskyltar.

*

Växtlighetens dag kommer att firas
ovanligt nog och kommer de senaste
femton åren att gå av stapeln hela tre
dagar före utsatt tid för att hitresande
från hela landet skall kunna gå miste
om det mesta till förmån för de vilka
redan bor här. Till förmån för staden.

*

Att äta spaghetti är en sport som främst
haft sina utövare på dagen och kvällen.
Nu kommer sjuttiotalstrenden att sitta
och käka pastan mitt i natten tillbaka i
ostor stil och allt färre kommer därför
att oäta pajer, pixxor och även grillad
mat om kvällarna. När nattens mörker
gör sitt inbrott i trakten kommer pastan
fram på borden i närmast oalla hem.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-30 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP