Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glimtvis



Nattsvart dag söker
efter en strimma ljus som
kan skingra mörkret
tar små hoppsasteg för att
undvika alla slukhål




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-19 09:32



Bookmark and Share


  Connie
Det hittar säkert en och annan skrattgrop på vägen ;)
2014-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP