Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ILLEGALA ELLER LEGALA DEMONSTRATIONER

En  legal  demonstration  förändrar  ingenting,
mer än likt en fis som dunstar bort  i  atmosfär,
alltså  blir  den  kriminell  som  genom  illegala
demonstrationer vill påverka och uppvigla folk
till en förändring  av en rådande obekväm före-
teelse, och på sådana grunder  har alla revoluti-
oner  genomförts, där  segraren  alltid  har rätt,
även när det är fel och förlorarna  alltid  har fel
även när de har rätt.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-19 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP