Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solförmörkelse



Luvan uppdragen
ansiktet i skugga vill
vara osynlig
långt borta är leendet
som en gång var dagens ljus




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-20 09:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fint beskriven känsla...om än vemodig...
2014-09-21

  Teresia Ridell
Förmedlar känsla bra, den där man har ibland.
2014-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP