Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KONSTVERKET SOM BLEV INTAGET TILL PSYKET II

Av  100  patienter  inom  psykiatrin  blir  80  st
feldiagnostiserade,  helt  på  grundval  av  polit-
iska förtecken  och  det  faktum  att någon psyk-
iatrisk  vård  ej  förekommer,  mer  än  att  göra
patienterna sjuka  på  allvar, vårdpersonalen är
till  80 %  rädda för  sina  egna  omedvetna  jag,
och rapporterar  oftast falska journalia till över-
läkare, oftast har personalen fler  psykiska  deff-
ekter  än  patienterna, som de döljer  genom att
vara sk "vårdare" på en  psykiatrisk  klinik  som
kamouflage, om  du  någon  gång mår  dåligt på
grund av att världen ser ut som den gör eller att  
du befinner dig  i  sorg  eller  blivit  felaktigt  be-
mött osv då är du  frisk  som har  sinnesnärvaro
reagera, så sök aldrig till  psykiatri eller ens tera-
peuter, de plockar sönder dig till en schizofrent
personlighetskluven karaktär som de aldrig sätt-
er ihop  igen,  du  själv  är  speccialist  inom  din 
egen  situation, och inte  någon annan.
Har själv både arbetat  som  vårdare och gjort en
Anna Odell för research,är portad inom psykiat-
rin.

Det finns en del psykiatriker  och  skötare, vilka
inte blivit skadade av jobbet, och  där kan det ju
slå fel ut att vissa patienter fejkar en psykos,vilk-
et ju ställer psykiatrin under prövning och skam-
grepp, men  det  jämnar kanske ut sig i och med
alla felaktiga diagnoserna i övrigt.
-




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-20 13:12



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Eftersom en del skötare ljuger i journalia om patienter,vilket föranleder felaktiga diagnoser är det inte mer än rätt att som hämnd fejka en psykos för att få psykiatrin avklädd in på bara skinnet,och skämmas,om dom kan.
2014-09-22

  KattenKin VIP
Jag fattar inte din kommentar här nedan, så jag utgår ifrån att du gillar att jag gillar.
Vad det gäller Anna Odell, så älskar jag hennes insats.
2014-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP