Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livskvalitet



Att gå hand i hand
känna närhet utbyta
tankar sova sked
kyssas älska ibland ack
så skönt men alltför sällan




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-09-20 17:14



Bookmark and Share


  Connie
Den här är så bra!
2014-09-30

    ej medlem längre
ack ja..
2014-09-25

  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...det gäller att prioritera...
2014-09-21

  Palett
Bra förmedlat !
2014-09-20

  i af apa
& vad ska jag säga
om icke ack...!
2014-09-20

    prima donna
Ja visst är det så
2014-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP