Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mötesplats kärleken


Vägen till målet slingrig...bagatell



Serpentinvägar
hårnålskurvor hisnande
stup så ser livet
ut ibland ingen väg som
inte kantas av faror




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-21 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP