Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad har du för rätt?

Vad har du för rätt,
till att från min fantasi,
gå rätt in i själva verkligheten?
Vad har du för rätt,
till att slita ut hjärtat,
på den här stackars lilla poeten?

Vad har du för rätt,
till att bara klampa in i mitt liv,
och bara strula till det?
Vad har du för rätt,
till att göra sådär mot mig,
bara trampa på en liten poet?

Men nu ger jag dig rätt,
till att göra vad du vill,
för samtidigt som det gör ont,
är det underbart!




Fri vers av tobbä
Läst 461 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-02 21:48



Bookmark and Share


    tieduptootight
Oh shit.
Jag känner igen mig, du har fångat mina känslor på ett verkligt och underbart sätt. Hur bär du dig åt?
2006-04-04

    Bodil Sandberg
Visst gör det ont...men visst gör det gott...att älska...du har fångat det mycket snyggt här!!!
2006-04-03

  Spader Dam
Jadu vännen, vem har rätt?
Otroligt fin!
Kramar i massor!
2006-04-03

  Sibirisk_Tiger
Tobbe. Allt löser sig till slut. Tro mig, jag om någon vet...
2006-04-03

  Smultris
Kan inte låta bli att le lite när jag läser denna... för smärtan som är så påtaglig ignorerar vi så lätt bara för de få stunderna av ömhet...

Några få timmar av kärlek och ett 20-tal dagar av saknad...

Som man gör mot sig själv va...
2006-04-02
  > Nästa text
< Föregående

tobbä
tobbä