Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM ATT STÅ UT FAST MAN ÄR INNE OCH TVÄRTOM

Betraktar somliga av er med ett missmod
av medlidsam lidelses empati, inte minst
för mitt eget oförtjänta öde,men ! så länge
de finns Rock`n roll,öl,poesi ,natur,lekan-
de lyckliga barn,ovetandes om den vuxnes
kval,samt att det ännu finns några roman-
tiska nymfer kvar,och energi av optimism
revoltera  emot galenskapen  i  världen, så
måste man stå ut, även  om  man  är  inne,
men ni må ursäkta att jag rodnar på någon
annans bekostnad.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-22 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP