Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intuition

usch då
det var lite ruttet här
jag rynkar pannan
och frukten springer ur min hand

lika bra tänker jag
det var ju ändå lite äckligt
men jag tyckte om färgerna först
och den drog mig till sig

jag övar upp min intuition
det går sådär

jag tycker om mörker och rökiga pubar
magkänslan skrek
gå dit, han är där
jag var ensam men litade på magen

fingertopparna pirrade
och kalla vindar höll i mig
nästan bar mig, det var lätt

men jag kräktes på skorna när jag stod utanför




Övriga genrer av TraciHair
Läst 463 gånger
Publicerad 2006-04-02 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TraciHair
TraciHair