Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu men inte då


En annan tid i en annan värld
Där möts vi igen
Du är någon annan
Och jag har glömt vem jag är
Stjärnor är fortfarande stjärnor
Men hjärtan är trasigare nu
Vi är nu
Men vi var inte då




Fri vers av Emma Katharina
Läst 266 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-24 01:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fastnade för denna.
Helt i min smak! Jättefin.
2014-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Emma Katharina
Emma Katharina