Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE NERÄRVDA INSTINKTERNAS TRIUMF

När könet och magens begär  går före
hjärta och själ,magrar de tills de svält-
er ihjäl. av andlig misär.




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-24 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP