Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O R D E N S T E R R O R

Orden !  som  oroar, irriterar  och betraktas
som obekväma, de ska störa så pass att mål-
tavlorna avslöjar sig själva, tvingas  fram ur
sina gömmor  genom  rökridåer  och  synlig-
görs  med  byxorna  nere, tagna  på  sängen,
på bar gärning,tills hela det falska spelet av-
slöjats och hela etablissemanget  rasar  som
ett korthus,och dammarna brister så skiten
på botten synliggörs,och mascaran spricker
i en gråtattack, och  slipsarna  stryper diplo-
materna.

                                      *




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-25 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP