Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi två blev du


vi började som vänner
och vi uppskattade varandra
men du satt högt på en
pidestal
och jag vaktade min tunga
du inte din

varje steg jag tog
tog jag för att gå som dig
och jag slutade att andas på det vis
jag alltid klunkat luft
alla blommor jag plockade luktade som du

och jag tror att jag kvävdes någonstans där i mitten
blev likgiltig,
precis som du

jag hade försökt vara dig så länge
(jag lyckades)
att jag tillslut inte stod ut med mig själv
(det var dig jag inte stod ut med)

jag hade dödat, mitt enda Jag
när jag förstod
att jag
var den som hela tiden varit den jag velat vara




Övriga genrer av malin.
Läst 547 gånger
Publicerad 2006-04-03 00:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En ny variant!
Det senaste jag hörde var \"När vi två blir tre\".
2008-04-15
  > Nästa text
< Föregående

malin.
malin.