Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STÄDPATRULL ALLT ÄR SKIT

För att kunna avlägsna smuts måste den
synliggöras, och  till  detta  krävs  en sub-
stans av skiten  för att denna  ska  kunna
identifieras som just "smuts" men ibland
går det så långt att vissa dammsuger upp
sig själv.

                                       *




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-25 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP